Sluiten

Bedrijfsgebouwen

Technische installaties voor bedrijfsgebouwen

Van kleinschalige ondernemingen tot omvangrijke bedrijfscomplexen. Bedrijfsgebouwen vragen om technische installaties die niet alleen responsief, maar ook aanpasbaar zijn aan de wisselende personeelsbezetting en de verschillende bedrijfsactiviteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring in en kennis van bedrijfsgebouwen zijn wij expert in het ontdekken en inhaken op de veranderende behoeften van gebruikers.

Innovatieve benadering

Als ontwerpend installateur zijn wij betrokken vanaf de start, al bij de ideefase. Wij lopen graag voorop in de markt, bijvoorbeeld door ons volledig te focussen op geavanceerde 3D-ontwerpen en energie oplossingen. Ontwerpen die zorgvuldig zijn afgestemd op de fluctuerende eisen van het bedrijfsleven. Dit biedt ruimte voor het ontwikkelen van intelligente, duurzame oplossingen, zoals smart buildings.

Kwaliteit in bouwproces

Technische installaties vormen de ruggengraat van moderne bedrijfsgebouwen. Ons team van gespecialiseerde monteurs staat garant voor betrouwbaarheid en levert kwaliteit gedurende alle fasen van de bouw. Van nieuwbouw tot renovatie. Dankzij onze gecoördineerde aanpak verzekeren we dat elk project, van begin tot eind, met grote aandacht voor detail wordt uitgevoerd.

  • Ruimte voor productieprocessen
  • Specifieke infrastructuur
  • Veiligheidsmaatregelen
  • Kantoorruimte
  • Logistiek en opslag

Projectvoorbeelden

Ontdek hoe Lomans heeft bijgedragen aan het verbeteren van zorginstellingen door middel van onze projectvoorbeelden. Van het upgraden van verlichtingssystemen tot het implementeren van geavanceerde beveiligingsoplossingen, onze projecten illustreren onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in de zorgsector.
Elektrotechniek Smart Buildings Werktuigkunde

Louwman – Ridderkerk

Ontdek project
Elektrotechniek Safety & security Smart Buildings Werktuigkunde

PostNL – Nieuwegein

Ontdek project

Heb je vragen over onze diensten voor bedrijfsgebouwen?

Neem contact ons op met Menno via onderstaande gegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te ondersteunen bij al je installatiebehoeften.

Een aantal van onze certificaten