Sluiten

Contractbeheerder werktuigbouwkunde

Meer informatie?
Ben jij een ervaren contractbeheerder met een passie voor techniek en wil je werken aan uitdagende contracten binnen de werktuigbouwkunde? Bij Lomans krijg je de kans om jouw kennis en kunde in te zetten en contracten naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe jij een cruciale rol kunt spelen in een vooruitstrevend team vol innovatie en groei!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor een aantal vaste klanten, jouw dagen zijn hierdoor erg afwisselend. Zo zou een dag er bijvoorbeeld uit kunnen zien: 8:00 – Je begint de dag met een kop koffie en de weekstart om door te nemen wat we deze week kunnen verwachten. 10:00 – Bij één van jouw klanten is probleem geconstateerd, je hebt een meeting om een plan van aanpak te bespreken hoe we dit samen met de leverancier gaan oplossen 11:00 – Tijd om naar één van onze klanten te rijden om bij te praten, ze zijn blij met Lomans als installateur en zijn voornemens om een kleine verbouwing te realiseren. De klant vraagt jou om even mee te kijken en een prijsopgave te maken. 13:00 – Na de lunchpauze ga je op kantoor meteen aan de slag om deze prijsopgave te maken, samen met de contractbeheerder elektrotechniek verdelen jullie de taken en gaan jullie aan de slag. 15:00 – Na het versturen van de prijsopgave check je even je e-mail om te kijken of er nog zaken zijn die nu jouw aandacht vereisen 15:15 – De laatste meeting van de dag is samen met de grootbouw afdeling, we hebben een mooi nieuw pand opgeleverd en deze wordt nu overgedragen aan de afdeling B&O. 16:30 – Je sluit de dag af met een bootcamptraining met collega’s in het kader van het Fit & Vitaal programma; niet alleen gezond, maar ook heel gezellig!

Dit ga je doen

Als contractbeheerder werktuigbouwkunde bij Lomans ben je dé spil in het succesvol beheren en optimaliseren van technische contracten. Jij brengt niet alleen je expertise mee, maar ook je visie op hoe contractbeheer écht impact maakt. Je kunt rekenen op een uitdagende en afwisselende rol waarin je verantwoordelijk bent voor:

  • Het coördineren van complexe contracten – Van initiatie tot uitvoering, jij zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen en dat processen vlekkeloos verlopen.
  • Relatiebeheer met klanten en leveranciers – Je bouwt duurzame relaties op en weet precies hoe je verwachtingen managet en kansen benut voor de lange termijn samenwerking.
  • Optimalisatie en innovatie – Je kijkt verder dan alleen het huidige contract en denkt proactief mee over verbeteringen, technische innovaties en procesoptimalisaties.
  • Budget- en risicomanagement – Met jouw analytische vaardigheden houd je nauwlettend de financiële prestaties en risico’s van projecten in de gaten, om het maximale rendement te behalen.

Dit breng je mee

Als familiebedrijf vinden wij cultuur, normen en waarden erg belangrijk. Leren en ontwikkelen staat bij ons centraal, wil jij jezelf verder ontwikkelen dan helpen we jou hierbij. Als team werken we samen om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Mooi werk vind jij belangrijk, want bij Lomans staan we voor kwalitatief hoogwaardig werk! Van onze nieuwe collega verwachten wij een aantal van de volgende kenmerken:

  • Ruime ervaring in contractbeheer – Je hebt al eerder gewerkt als contractbeheerder en begrijpt de dynamiek van technische contracten, bij voorkeur binnen de werktuigbouwkundige sector.
  • Sterke communicatieve vaardigheden – Je weet hoe je effectief kunt schakelen met klanten, leveranciers en interne teams, en je bouwt gemakkelijk langdurige relaties op.
  • Analytisch en financieel inzicht – Je hebt een scherp oog voor budgetten, risico’s en optimalisaties, waardoor je contracten niet alleen uitvoert, maar ook continu verbetert.
  • Technische kennis van werktuigbouwkunde – Een goed begrip van werktuigbouwkundige systemen en processen is essentieel om de technische inhoud van contracten te kunnen doorgronden en optimaliseren.
  • Proactieve en oplossingsgerichte houding – Je kijkt vooruit, ziet kansen voor verbetering en weet problemen snel en efficiënt op te lossen, met oog voor zowel korte- als langetermijnresultaten.

De juiste man (of vrouw) op de juiste plaats; wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen organisatie en persoon. Onze focus ligt op een samenwerking voor de lange termijn. Ben jij geschikt voor deze functie, maar voldoe je toch niet helemaal aan het profiel? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hier kun je op rekenen

Naast een goed passend salaris en goed werkgeverschap bieden wij meer. Samen zijn wij Lomans en daarom vinden we het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan. We zijn een familiebedrijf, wat duidelijk merkbaar is in de sfeer en cultuur. Denk hierbij naast gezellige collega’s ook aan:

  • Een goed salaris tussen de € 4.000,- en € 6.000,- per maand op basis van kennis en ervaring;
  • Opleidingen of cursussen volgen om je kennis verder uit te breiden;
  • Fit en Vitaal programma met korting op de sportschool, vitaliteitsonderzoek en sportieve activiteiten;
  • Een goede werk/privé balans, met flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Goede pensioensopbouw via PMT en 25 vakantiedagen + 13 adv dagen.

In het kort

€ 4.000,- en € 6.000,-

Salarisindicatie

Capelle aan den IJssel

Locatie

MBO Niveau 4

Opleiding

40 uur

Uren

Beheer & Onderhoud

Functiegroep
Direct solliciteren

Vragen over deze vacature?

Gerelateerde vacatures

(junior) projectcoördinator elektrotechniek B&O

Beheer & Onderhoud
MBO Niveau 4
32-40 uur
Capelle aan den IJssel
Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een (junior) projectcoördinator elektrotechniek die ons beheer en onderhoud team komt versterken. Ben jij goed in multitasken, werk je graag in een technische omgeving en zorg jij samen met het team voor tevreden klanten? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

(junior) projectcoördinator werktuigbouwkunde B&O

Beheer & Onderhoud
MBO Niveau 4
32-40 uur
Capelle aan den IJssel
Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een (junior) projectcoördinator werktuigbouwkunde die ons beheer en onderhoud team komt versterken. Ben jij goed in multitasken, werk je graag in een technische omgeving en zorg jij samen met het team voor tevreden klanten? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Projectcoördinator elektrotechniek

Elektrotechniek
MBO Niveau 4
32-40 uur
Capelle aan den IJssel
Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een (ervaren) projectcoördinator elektrotechniek die ons team komt versterken. Hou jij van de uitdaging van het managen van meerdere projecten en zorg jij dat alles op rolletjes verloopt? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Een aantal van onze certificaten