Stage / BBL trajecten

Wil jij werken en geld verdienen? Start je carrière bij ons als stagiair(e) of leerling monteur en doe werkervaring op onder begeleiding van onze deskundige vakmensen.

Standplaats: Amersfoort Capelle aan den IJssel Uren per week: Stage / BBL traject Niveau: MBO / HBO

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Stage

Volg jij een technische opleiding of ben je benieuwd hoe het reilt en zeilt in een technisch bedrijf zoals Lomans? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een stage (MBO/HBO) bij ons op kantoor of een project. Dit kan een snuffelstage zijn, maar ook een meewerkstage of stage voor het afronden van je opleiding. Op alle afdelingen is stage mogelijk, in de installatie, in service en onderhoud, engineering of calculatie maar ook op de administratie, marketing/communicatie, commercie of personeel en organisatie. Neem contact met ons op en wij kijken samen naar de beste stage voor jou!

BBL

Leren of werken? Dat gaat prima samen. Bij Lomans kun je als BBL’er aan de slag in de elektrotechniek, werktuigbouw of intelligente technieken zoals brandmeld, beveiliging of meet- en regeltechniek die veel op ICT is gericht. Wij bieden je een afwisselende baan met veel mogelijkheden om ervaring op te doen, je te ontwikkelen én door van fouten te leren. Je hebt een vaste baan met doorgroeimogelijkheden, een goed salaris en een fijne begeleiding. Geïnteresseerd? We gaan graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden bij Lomans.

Het sollicitatieproces
  • Solliciteren

  • Telefonische kennismaking

  • Koffiegesprek

  • Voorwaarden-gesprek

  • Contractvoorstel

  • Eerste werkdag

Vragen over deze vacature?

Wij beantwoorden ze graag!
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail:

Solliciteer nu op deze functie

Past werken én leren binnen Lomans bij jou?

Wij nodigen jou en je ouders / verzorgers graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Bekijk de Academy
Lomans