Sluiten

‘Goed, voor elkaar’ event

12 oktober 2023

Dit jaar hebben wij onze kernwaarden, in samenwerking met onze collega’s, beschreven in 6 letters: L-O-M-A-N-S. Deze kernwaarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan als familiebedrijf.

Onze Kernwaarden

Leren en ontwikkelen

Oog voor elkaar

Mooi werk

Afspraak is afspraak

Naast elkaar, met elkaar

Samen verder

Als familiebedrijf zijn we trots op onze geschiedenis en de waarden die ons door de jaren heen hebben gevormd. We hechten veel waarde aan een duurzame toekomst, waaraan we graag samen met onze collega’s werken. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waar iedereen elke dag met plezier naartoe gaat.

Zes collega’s deelden hun verhaal over hun interpretatie van één specifieke kernwaarde. Deze zijn terug te vinden op Goed voor elkaar (lomans.nl).

Op 12 oktober lanceerde we tijdens het ‘Goed, voor elkaar’ event in de VUE in Hilversum deze kernwaarden. We toonden de persoonlijke verhalen en gingen met elkaar in discussie over deze verschillende waarden. Aan de hand van een aantal cases konden collega’s in de zaal hun mening geven. Hierna was het in de hal ook nog mogelijk met elkaar in gesprek te gaan over verschillende situaties waar L-O-M-A-N-S ter spraken kwam. Onder het genot van een heerlijk Mexicaan en Amerikaans buffet kwamen er interessante gesprekken op gang onder de aanwezigen.

Het was inspirerend om te zien hoe na de lancering onze collega’s steeds kritischer naar zichzelf en naar elkaar kijken en de vraag stellen: “Is dit; Goed, voor elkaar?” Deze zelfreflectie en kritische blik helpen ons om continu te groeien en onze kernwaarden in de praktijk te brengen.

Het ‘Goed, voor elkaar’ event was een succesvolle lancering van onze kernwaarden, waarbij we onze toewijding aan een positieve en duurzame werkomgeving benadrukten. We kijken uit naar een toekomst waarin we samen verder bouwen aan een sterke, waardevolle bedrijfscultuur.

Nog niet uitgelezen? We hebben meer.

9 juli 2024

Oplevering stadhuis Hoorn

Na ruim 3,5 jaar ontwikkelen en bouwen werd vorige week het Gemeentehuis van Hoorn met succes opgeleverd! Een project waarbij wij onze complete range aan disciplines mochten uitvoeren; van de E- en W-installaties tot de beveiliging, brandmeld en smart-building installaties. Het bestaande deel is een gemeentelijk monument en het nieuwe deel is gebouwd in de…

25 juni 2024

Lomans verwelkomt nieuwe MT leden

Afgelopen maanden hebben we Nienke van Koningsveld en Geerten Giskes mogen verwelkomen in het MT van Lomans. In mei is Geerten begonnen als financieel directeur en klaar om de uitdaging aan te gaan, maar dan wel samen. ‘Ik wil nauw samenwerken met de operatie — de echte geldmakers op de werkvloer.’ Zijn doel is om…

5 juni 2024

Ichthus College Kampen officieel geopend!

Vandaag heeft het Ichthus college officieel de deuren van haar nieuwe duurzame campus geopend. In samenwerking met Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft Lomans haar disciplines breed ingezet en zowel de elektrotechnische als de werktuigkundige installaties verzorgd inclusief brandmeld-, brandbestrijdings- en beveiligingsinstallaties. Het bestaande Ichthus College in Kampen is verbouwd en uitgebreid. Het nieuwe schoolgebouw moet een…

Stel ons je vraag

Heb je vragen of heb je ondersteuning nodig? Onze experts staan klaar om je te helpen.

Een aantal van onze certificaten