Sluiten

Topcoach van het jaar

13 december 2023

Elk jaar organiseert Wij Techniek de landelijke ‘TopCoach van het jaar-verkiezing’. Dit evenement is bedoeld als waardering voor praktijkopleiders die zich inzetten om de technische installatiebranche te versterken en hun medewerkers en studenten te inspireren. In 2019 won onze eigen praktijkbegeleider Sanjay Bhoendie deze prestigieuze titel, en dit jaar was hij opnieuw genomineerd door zijn studenten. En dit jaar was niet alleen Sanjay genomineerd, maar ook Dirk Brom werd aangedragen als kanshebber.

Om de nominaties compleet te maken, heeft Wij Techniek een aantal collega’s van Lomans geïnterviewd om een goed beeld te krijgen van beide heren. In de volgende ronde stond een ‘Online Bedrijfsbezoek’ op het programma.

De Finale

In de finale vertegenwoordigde Sanjay samen met Dirk de categorie groot bedrijf. Uit een selectie van vijf topcoaches, waarvan drie van andere installatiebedrijven, heeft Sanjay met trots voor de tweede keer de titel TopCoach van het Jaar 2023 binnen onze categorie in de wacht gesleept. Hij ontving deze prijs van Wij Techniek, het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche, vanwege zijn enthousiasme, positieve instelling en motiverende coachingsstijl, evenals zijn eigen leergierigheid.

Jurywaardering

De jury beloonde zowel Sanjay als Dirk niet alleen voor hun uitzonderlijke prestaties, maar benadrukte ook het belang van hun persoonlijke aandacht en maatwerk in de begeleiding van hun leerlingen. Volgens Sanjay en de jury is deze prijs een erkenning voor de toewijding en het harde werk van het hele team. Zoals we bij Lomans zeggen: “Goed, voor elkaar.”

De titel TopCoach van het Jaar is niet alleen een persoonlijke eer voor de winnaars, maar ook een bevestiging van de kwaliteit van de begeleiding en opleiding binnen Lomans. Het winnen van deze prijs voor de tweede keer toont de continue inzet van Sanjay en zijn team om het beste uit hun medewerkers en studenten te halen.

Meer informatie over het evenement kun je vinden op: WijTechniek.

Nog niet uitgelezen? We hebben meer.

9 juli 2024

Oplevering stadhuis Hoorn

Na ruim 3,5 jaar ontwikkelen en bouwen werd vorige week het Gemeentehuis van Hoorn met succes opgeleverd! Een project waarbij wij onze complete range aan disciplines mochten uitvoeren; van de E- en W-installaties tot de beveiliging, brandmeld en smart-building installaties. Het bestaande deel is een gemeentelijk monument en het nieuwe deel is gebouwd in de…

25 juni 2024

Lomans verwelkomt nieuwe MT leden

Afgelopen maanden hebben we Nienke van Koningsveld en Geerten Giskes mogen verwelkomen in het MT van Lomans. In mei is Geerten begonnen als financieel directeur en klaar om de uitdaging aan te gaan, maar dan wel samen. ‘Ik wil nauw samenwerken met de operatie — de echte geldmakers op de werkvloer.’ Zijn doel is om…

5 juni 2024

Ichthus College Kampen officieel geopend!

Vandaag heeft het Ichthus college officieel de deuren van haar nieuwe duurzame campus geopend. In samenwerking met Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft Lomans haar disciplines breed ingezet en zowel de elektrotechnische als de werktuigkundige installaties verzorgd inclusief brandmeld-, brandbestrijdings- en beveiligingsinstallaties. Het bestaande Ichthus College in Kampen is verbouwd en uitgebreid. Het nieuwe schoolgebouw moet een…

Stel ons je vraag

Heb je vragen of heb je ondersteuning nodig? Onze experts staan klaar om je te helpen.

Een aantal van onze certificaten